Akki 11v, på bilden. En riktig goding som älskar att busa med mamma Nessla som är i bakgrunden. Nessla har tappat all sin päls och ser ut som en naken-lapphund.

Här nedan är några bilder på Aiki även kallad Sani 12v som bor i Norge.
Sani är väldigt duktig på att gå i koppel och har även börjat på valpkurs berättar matte och husse, Nina och Dag. Sani verkar vara en väldigt snäll och go tjej som är helt perfekt enligt matte och husse.

Sani 12v. ligger och myser


Sani 12v. Kollar vad det är för intressant längre bort.

Här nedan är Arro 12 veckor på bild. En riktig charmknutte och matvrak men Väldigt duktig och alltid kommer på inkallning, berättar matte Berit. Även Arro går på valpkurs och hänger en del på brukshundsklubben.

Arro 12 veckor. En riktig charmknutte.
Arro 12 veckor. En stilig kille.

Valparna har flyttat!

Alla Nesslas och Izors valpar har flyttat i sommar.

Valparna har kommit till väldigt bra hem! Så roligt att se att alla var så efterlängtade när de blev hämtade.

Jag ser fram imot att följa dom i framtiden.


Asko flyttade till Heléne och Peter med fam. i Växjö.Arvas flyttade till Anna och Robert i Beddingestrand.
Aska flyttade till Olle och Anne-Christine i Herrljunga.

Arro flyttade till Berit och Karl-Bertil i Skillinge.


Aiki flyttade till Nina och Dag i Oslo.

8 veckor imorgon! Sista natten med gänget!

Imon och i övermorgon åker valparna till sina nya hem. Det är verkligen med blandade känslor vi släpper våra små sötnosar. Vi kommer sakna dom mycket! Alla med sin egen personlighet. Glädjande nog vet vi att de kommer till mycket bra hem och att de är väldigt efterlängtade av sina nya hussar och mattar. De kommer få det så bra allihop!

Veckan som varit har varit väldigt varm för våra små sötnosar. De har kommit på att i jorden där vi ska eller precis har sått gräs, där är det svalt och skönt att gräva ner sig :)

Alla valpar lämnar ju oss inte. Söta Akki kommer vi behålla här själva :)Ibland skulle man ha 6 armar.Fina Asko håller kollEn smutsig men nöjd ArroEn söt liten Aska sitter och myserEn trött Arvas som somnat efter lite bus :)Akki tik 1Akki tik 1Akki tik 1Aska tik 2 är så söt och håller på att resa öronenAska tik 2Aiki tik 3Aiki tik 3 -som absolut inte ville vara med på något ståkortArro hane 1Arro hane 1Arvas hane 2Arvas hane 2Asko hane 3Asko hane 3Asko Hane 3

Idag är vi 7 veckor! Nu är det bara 1 vecka kvar tills valparna kommer till sina nya hem!

Den här veckan har valparna både varit trötta i värmen och busat mycket när de väl varit vakna. De har nyligen upptäckt vårt grösaksland och vad är inte roligare än att springa bland potatisblasten med vattenspridaren på eller varför inte testa att dra upp löken som är planterad?! Vi har även varit o badat och provat på att springa lite i skogen.
På bilderna idag var det väldigt svårt att få busfröna att vara stilla, som syns :)Tik 1- AkkiTik1 - AkkiTik 2- AskaTik 2- AskaTik 3- AikiTik3- AikiHane 1- ArroHane 1- ArroHane 1- ArroHane 2- ArvasHane 2- ArvasHane 3- AskoHane 3 -Asko

Nu är vi redan 6 veckor och riktiga busfrön!Vi älskar att vara ute men på nätterna måste vi dock hålla oss i valprummet vilket inte är lika roligt.I veckan har vi testat att känna på vattnet.Några tyckte det var ganska spännande.Akki (Tik 1)Akki (Tik 1)Akki (Tik 1)Aska (Tik 2)Aska (Tik 2)Aska (Tik 2)Aiki (Tik 3)Aiki (Tik 3)Arro (hane1)Arro (hane 1)Arvas (hane2) -med mat runt munnenArvas (hane 2)Asko (hane3)Asko (hane3)

Nu har vi hunnit bli 5 veckor och riktigt busiga!Akki (tik 1)Akki (tik1)Akki (tik 1)Akki (tik1)Aska (tik 2)Aska (tik 2)Aska (tik 2)Aiki (tik 3)Aiki (tik 3)Aiki (tik 3) lockas med att lukta på en godis.Arro (hane 1)Arro (hane 1)Arro (hane 1) blir mutad för att stå still.Arvas (hane 2)Arvas (hane 2)Asko (hane 3)Asko (hane 3)Asko tycker det är tråkigt att stå modellSöndagens invägning. Här på bilden är det Asko.

Nu är valparna 4 veckor. De har dessutom fått namn!Akki (tik 1)Akki (tik 1)Akki (tik 1)Aska (tik 2)Aska (tik 2)Aska (tik 2)Aska (tik 2)Aiki (tik 3)Aiki (tik 3)Aiki (tik 3)Aiki (tik 3)Arro (hane 1)Arro (hane 1)Arro (hane 1)Arvas (hane 2)Arvas (hane 2)Arvas (hane 2)Arvas (hane 2)Asko (hane 3)Asko (hane 3)Asko (hane 3)

Nu har vi hunnit bli 3 veckor! Tiden går så fort.Tik 1Tik 1Tik 1Tik 2Tik 2Tik 2Tik 3Tik 3Tik 3Hane 1Hane 1Hane 1Hane 2Hane 2Hane 2Hane 3Hane 3Hane 3Efter lite bus så blir vi snabbt trötta:)

Nu har valparna redan blivit 2 veckor!

  • Jag somnar..

  • Jag tror jag tar och smyger härifrån.

  • Nu sticker jag!

  • Tik 1 ville hellre sova lite

  • Är det så här jag ska sitta och glo!?

  • Jäääsp! Det här är så tråkigt!!Tik 1Tik 2Tik 3Hane 1Hane 2Hane 3

Nu är valparna 1 vecka.Tik 1Tik 2Tik 3Hane 1Hane 2Hane 3

  • En trött valp i väntan på att bli fotad

  • En valp som helst inte vill vara med på bild

5. Jun, 2013

Nu har valparna kommit:)

Natten mellan lördag och söndag födde Nessla 6 valpar. 3hanar och 3 tikar.
Alla valparna är tingade utom en hane som är ledig. Är du intresserad är du välkommen att höra av dig till oss!

9. Jun, 2013